Topreis € 2195 pp

23 dagen. Alle hoogte- punten van Zuid-Afrika met Swaziland & Lesotho. Inclusief unieke Mkhaya Park met 3 safari's met ranger, luxe gamelodge en overnachen in de lagune van Knysna op een boot! Nergens anders! Prijs Slechts € 2195 pp! Als Groepsreis € 2395.
Boek nu

Namibie- Botswana

24 dagen- Alle hoogte- punten van Namibië, Botswana en de Victoria Waterval in één reis! Inclusief vlucht naar de Okavango Delta en safari te voet en boot met eigen gids t.w.v. € 700 pp! Verder o.a. de Zandduinen, Etosha Park en Chobe Park. Bekroond met cijfer 9,5! Prijs slechts € 3495!
Boek nuValentijnsdag- Korting

Let op: ons telefoonnummer is 050- 785 1275. Boek op Valentijnsdag en ontvang € 100 KORTING pp op iedere Zuid-Afrika reis en € 50 pp op een Namibië reis. Minimale reissom € 2000 pp. De korting wordt hand- matig verrekend en is dus niet te zien op het boekingsformulier. Ook buiten deze dag blijven onze reizen uiterst scherp geprijsd en zijn ze de beste op de markt! En met Liefde gemaakt en gegeven!

Zuid-Afrika al voor € 1399

Het echte Afrika deel van Zuid-Afrika met 3 Top wildparken, Koninkrijk Swaziland, 3 nachten aan de Indische Oceaan bij St. Lucia en de Drakens- bergen! Elke dag vertrek. Kijk onder Rondreis Auto 13 dagen. Incl KLM retourvlucht, autohuur met super dekking en alle accommodates!