Zelf op pad

23 dagen Alle hoogtepunten van Zuid-Afrika met Swaziland & Lesotho. Inclusief unieke Mkhaya Park, luxe gamelodge en Nieuw: Overnachting op je eigen boot op lagune van Knysna! Nergens anders! Prijs Slechts € 2195 pp!
Boek nu

Namibie- Botswana

Alle hoogtepunten van Namibië, Botswana en de Victoria Watervallen in één reis! Inclusief vlucht naar de Okavango Delta en safari te voet en boot met gidsen twv € 700 pp! Met o.a. Zandduinen, Etosha en luxe hotel bij de waterval. Prijs € 3495 pp!
Boek nuOverstekend Wild

BOTSWANA- 10 oktober 2014- schemering. Binnen een uur 5 grote olifanten die gewoon aan de kant van de weg staan! De een staat netjes te kijken voordat hij oversteekt, de ander enkel aandacht voor het grazen. De laatste met getrompetter en opgeheven kop met sprongetje terug de bush in. Dit is Afrika! Go Explore! Boek nu de rondreis Namibie- Botswana!

Beloning per klant

Wij belonen onze bestaande klanten met een korting van € 50 pp voor een nieuw geboekte reis. Maar ook voor iedere nieuwe klant die wordt aangebracht! Min reissom € 2000 pp en 1 korting gelijkertijd.