Zelf op pad

23 dagen Alle hoogtepunten van Zuid-Afrika met Swaziland & Lesotho. Inclusief unieke Mkhaya Park, luxe gamelodge en Nieuw: Overnachting op je eigen boot op lagune van Knysna! Nergens anders! Prijs Slechts € 2195 pp!
Boek nu

Namibie- Botswana

Alle hoogtepunten van Namibië, Botswana en de Victoria Watervallen in één reis! Inclusief vlucht naar de Okavango Delta en safari te voet en boot met gidsen twv € 700 pp! Met o.a. Zandduinen, Etosha en luxe hotel bij de waterval. Prijs € 3495 pp!
Boek nu€ 100 KORTING pp

Zomer..?? Ga nu nog naar de zon en Zuid-Afrika en verdien € 100 per persoon! Vertrek november- 23 daagse Zuid-Afrika groepsreis. Uniek, zoals Mkhaya Park in Swaziland en overnachting op een boot in de lagune van Knysna! Met ook inbegrepen luxe overnachting in Oudtshoorn op gamelodge. Nog enkele plaatsen! Scherp geprijsd- slechts € 2295 pp- net als de individuele fly-drives- elke dag vertrek! Geheel op maat te maken. Boek voor 5 September! (korting wordt handmatig verrekend)

Beloning per klant

Wij belonen onze bestaande klanten met een korting van € 50 pp voor een nieuw geboekte reis. Maar ook voor iedere nieuwe klant die wordt aangebracht! Min reissom € 2000 pp en 1 korting gelijkertijd.