Topreis € 2095 pp!

23 dagen. Alle hoogte- punten van Zuid-Afrika met Swaziland & Lesotho. Inclusief unieke Mkhaya Park met 3 safari's, luxe gamelodge en Over- nachting op je eigen boot in lagune van Knysna! Nergens anders! Prijs Slechts € 2095 pp!
Boek nu

Namibie- Botswana

Alle hoogtepunten van Namibië, Botswana en de Victoria Watervallen in één reis! Inclusief vlucht naar de Okavango Delta en safari te voet en boot met eigen gids. Verder o.a. de Zandduinen, Etosha Park en Chobe. Bekroond met cijfer 9,5! Prijs € 3495 pp!
Boek nuUnieke Beleving- Prijs

Welke reis u ook neemt- Go Explore biedt altijd een Unieke Beleving tegen een Scherpe Prijs. Met unieke elementen die je elders gewoon niet treft. Zoals een overnachting op je eigen boot- met schipper- op de laguna van Knysna. Inbegrepen in de prijs. Of een Delta excursie met vliegtuig in Botswana. Inbegrepen in de prijs. Of een huurauto- de Nissan X-Trail 2 x 4 voor € 49 per dag incl alle km, btw en geen eigen risico. Kijk en vergelijk. Graag tot ziens!

Zuid-Afrika al voor € 1399

Het echte Afrika deel van Zuid-Afrika met 3 wildparken, Swaziland, de Indische Oceaan bij St. Lucia en de Drakensbergen! Elke dag vertrek. Kijk onder Rondreis Auto 13 dagen. Incl KLM retourvlucht, autohuur met super dekking en geen eigen risico en alle accommodates!