Zelf op pad

23 dagen Alle hoogtepunten van Zuid-Afrika met Swaziland & Lesotho. Inclusief unieke Mkhaya Park, luxe gamelodge en Nieuw: Overnachting op je eigen boot op lagune van Knysna! Nergens anders! Prijs Slechts € 2095 pp!
Boek nu

Namibie- Botswana

Alle hoogtepunten van Namibië, Botswana en de Victoria Watervallen in één reis! Inclusief vlucht naar de Okavango Delta en safari te voet en boot met gidsen twv € 700 pp! Met o.a. Zandduinen, Etosha en luxe hotel bij de waterval. Prijs € 3495 pp!
Boek nuSUPER Mooie reis

Bijvoorbeeld de 23 daags Zuid-Afrika groepsreis vertrek okt of nov. Nog enkele plaatsen. Uniek, zoals Mkhaya Park in Swaziland en overnachting op je eigen boot in Knysna! Met ook inbegrepen luxe overnachting in Oudtshoorn op gamelodge. Scherp geprijsd- slechts € 2295 pp- net als de individuele fly-drives- elke dag vertrek! Geheel op maat te maken. Boek nu nog voor 2014!

Beloning per klant

Wij belonen onze bestaande klanten met een korting van € 50 pp voor een nieuw geboekte reis. Maar ook voor iedere nieuwe klant die wordt aangebracht! Min reissom € 2000 pp en 1 korting gelijkertijd.