Topreis € 2295 pp

Nieuw in 2018. Hoogte- punten Zuid-Afrika met Swaziland. Combineert Safari met Indische Oceaan, Drakensbergen en Tuinroute. Inclusief binnenlandse vlucht. 4 Topwildparken. 3 Safari's en 2 nachten in luxe gamelodge in Oudshoorn. Slechts € 2295!
Boek nu

Namibië TOP reis

Alle hoogtepunten van Namibië, Botswana en de Victoria Waterval in één reis! Inclusief Okavango Delta excursie met verblijf, vluchten, maaltijden en gids t.w.v. € 700 pp! Verder de Canyon, Zandduinen, Etosha Park en Chobe Park. Max 16 mensen in een groep. Bekroond met cijfer 9 door onze klanten! € 3649. Zie film rechter- zijde. Als 24 daagse fly-drive € 3375
Boek nu



Boek nu voor 2019

Boek nu voor 2019 en betaal de 2018 prijs! Voor 2019 komen er weer een aantal aanpassingen. Houdt de website in de gaten.

Zuid-Afrika al voor € 1499

Heb je 2 weken vakantie en wil je wat anders dan Ibiza- voor hetzelfde geld ervaar je Zuid-Afriia en Swaziland! Met 3 TOP wildparken, 3 nachten bij de Indische Oceaan en de Drakensbergen. Incl. retourvlucht, auto met super dekking en alle accommodaties. Verlengen geen probleem. Zie de 13 daagse fly-drive voor € 1499!

Namibië: 17 daagse TOP reis

fam van Eijk uit Buinen
12 mei 2018

Inmiddels alweer een week terug van een autoreis door Namibie en Botswana. Ook dit keer weer prima geregeld door Go Explore. Veel gereden maar wat een mooie reis. Met name het verblijf in een klein kamp in de Okavanga Delta zullen we ons nog lang herinneren - olifanten, giraffen, nijlpaarden en leeuwen - we hebben ze allemaal gezien, onder begeleiding van prima locale gidsen. We gaan vast sparen voor een volgende reis naar zuidelijk Afrika!


Zuid-Afrika: 23 dagen TOP groepsreis

Jan en Nel Hooikaas uit Hardinxveld - Giessendam
30 november 2017

Wat een heerlijke reis hebben we gehad door Zuid Afrika, met onze 8 personen groep. Heel veel gezien en beleefd met vele dieren, planten/bloemen en landschappen die zo divers waren, Mooie lodges op bijzondere locaties, hele leuke activiteiten gedaan. Alles prima geregeld en natuurlijk niet te vergeten onze top reisleider/chauffeur Frank, dank je wel man, je bent n topper. Ook onze mede reisgenoten dank jullie wel, voor alle gezelligheid, wat hebben we het leuk gehad!! Jan en Nel

Zuid-Afrika: 23 dagen TOP groepsreis

Wim Vroomen uit Sittard
30 november 2017

Wat een geweldige reis. Onze reisleider sprak terecht over een "adventure". Elke dag een nieuwe verrassing wat we gingen zien en welke mensen we ontmoetten. De accommodatie al net zo veelzijdig. Een groepsreis met GO Explore betekent kleine groep, enige flexibiliteit en niet met 40 man in een touringcar. 


Namibië: 17 daagse TOP reis

Eline uit Epse
29 augustus 2017

Met ons gezin (2 jongens van 16 en 14) deze mooie reis gemaakt langs hoogtepunten van Namibie en de Okavango delta van Botswana. Een aaneenschakeling van prachtige natuur en gastvrije locaties. De reis is goed georganiseerd, alles liep op rolletjes, en smaakt naar meer; er is nog zoveel meer te zien. De ontvangen routebeschrijving is erg prettig omdat afstanden meer tijd kosten dan je als Nederlander gewend bent en je anders zou vergissen in wat haalbaar is. De Okavango-delta was voor ons het allerhoogste hoogtepunt en 1 nachtje was wat ons betreft te kort.


Zuid-Afrika: 13 dagen Safari-auto

fam van Eijk uit Buinen
03 mei 2017

In overleg met Go Explore een 8 daagse self drive in Zuid-Afrika in elkaar gesleuteld. Alles goed geregeld tegen concurrerende prijs. Prima route- en reisbeschrijvingen voor gebruik ter plaatse. Goeie communicatielijnen met Go Explore. Een aanrader wat ons betreft.


Namibië: 24 dagen Highlights- auto

Sandra Ree uit Den Haag
23 december 2016

Dank GO Explore voor de mooie korting vanwege jullie jubileum. We hebben de Namibie fly-drive geboekt en hebben er heel veel zin in! Het uitzoeken was best een puzzel, maar deze reis omvat al onze wensen en de prijs is scherp.

Zuid-Afrika: 13 dagen Safari-auto

peter en sonja uit ijsselstein
19 april 2016

Dit weekend teruggekeerd van een Selfdrive Safari reis Zuid-Afrika van 13 dagen met Mkhaya verlenging (Absolute aanrader!). Alles tot in de puntjes verzorgd door Go-Explore, met voldoende gelegenheid voor eigen ontdekkingen en individuele wensen. Hoogtepunten zijn moeilijk te noemen: eigenlijk is de hele reis een aanschakeling van hoogtepunten in cultuur, natuur, vriendelijke bevolking en fascinerende vergezichten. We kwamen voor de BIG5 maar hebben naast de BIG5 veel meer mogen beleven en zien. Go-Explore bedankt voor deze geweldige ervaring en organisatie. Wij komen zeker terug!

Zuid-Afrika: 14 dagen Safari groepsreis

Leo van den Berg uit Bergschenhoek
24 februari 2016

Weer terug van een fantastische reis door Zuid Afrika. Go Exploire bedankt voor het organiseren van deze voor mij al 4e reis met jullie onderneming. We hebben veel wild mogen zien en alles was prima voor elkaar. Tot de volgende reis.

Namibië: 18 dagen Highlights- auto

Marianne van der Waal uit Strijen
24 november 2015

Gisteren weer aangekomen in een koud Nederland. We hebben een geweldige reis gehad. Alles liep op rolletjes. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan. Het was in één woord genieten! Wij moeten wel weer even wennen aan het gewone leven.

Namibië: 24 dagen Highlights- auto

Bas de Witte en Lotte Vlaar uit Amsterdam
14 oktober 2015

Dank voor de fantastische en goed georganiseerde reis die jullie voor Lotte en mij hebben voorbereid. In de Okavango Delta had ik wel een jaar in dat kamp willen blijven en eigenlijk zouden we het bestaan er van verder aan niemand bekend moeten maken ;-) Meer dieren gezien (en gegeten, de tamme varianten natuurlijk en wat een walhalla met 300gr steaks voor een paar dollar) dan ik had durven hopen. Prachtige velden flamingos in Walvisbaai, de enorme kuddde zebra's die voor onze auto de weg over bleef steken, de eenzame olifant door het niets onderweg naar de waterput - groter dan ik dacht dat ze in het echt bestonden, de onwerkelijke stilte in de woestijn, de onbevattelijk duizend-miljoen jaar oude fish river canyon, de even nietig stemmende sterrenhemels, en het orkest van alle vogels, padden en krekels. Ik ben drie dagen terug en heb nu al heimwee ;-) Feedback: Lodge ten zuiden Etosha was deels afgebrand maar niettemin een fijne plek en ze zijn hard bezig met de wederopbouw ( december 2015 gereed).

Genoten

Willem Pin uit Bunnik
21 februari 2015

Olifanten, nijlpaarden, apen en wilde zwijnen tot aan de voordeur van de lodge. Landen na een prachtige vlucht over de Okavanga Delta op een landingsbaan waar later op de dag kuddes olifanten en apen overheen lopen.Wandelen en varen met een gids tussen de wilde dieren, de Sossusvlei, lopen naar de top van duin 45 (wat een uitzicht), de Victoria watervallen, het Etosha park en Chobe national park met het vele wild, bijna binnen handbereik. Voor Hilda en mij een geweldige reis die ons nog lang zal bij blijven, mede door de geweldige groep mensen.

Zuid-Afrika: 23 dagen TOP groepsreis

Jacques van der Pols uit Apeldoorn
18 november 2014

Wat een prachtige veelomvattende reis! Een echt actieve vakantie met bijzondere onderdelen. Begonnen in het mooie Kaapstad met gezellige Waterfront en trokken vandaar naar boven, langs Hermanus met de walvissen. Inspannende wandeling naar de Tugela kloof gemaakt en onderweg genoten van het prachtige landschap. Lesotho was erg mooi en daar een prachtige paardentocht gemaakt. In Umfelozi/HluHlu direkt al wilde honden gezien en heel veel andere dieren. Mkhaya was echt een belevenis, met de open suites! En ook daar veel dieren gespot. Mlilwane was ook een prachtige plek. Swaziland heeft echt wat te bieden. In het Krugerpark een paar game drives gemaakt , met eigen bus en met een ranger. THE BIG FIVE gezien en een "life kill" door 3 leeuwen! En ook het fietsen in Soweto was heel apart en niet te missen. Al met al een fantastische reis, die heeft gegeven wat beloofd werd!


Namibië: 24 dagen TOP groepsreis

Jan de Pont uit Krimpen aan den IJssel
21 oktober 2014

Wij hebben in sept- oktober de 24-daagse rondreis gemaakt door Namibië, Botswana en Zimbabwe. De reis was in een woord geweldig. Door de geweldige inzet van Danny die de volledige regie had en alle onderkomens en tochtjes tot in de puntjes heeft geregeld, en ervoor zorgde dat de reis een groot succes werd. Hij heeft ons veel verteld en laten zien. Het samenzijn met het gezelschap verliep in goede harmonie. Aparte hoogtepunten zijn niet te benoemen. Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Wij raden iedereen aan deze reis te maken en waarderen de reis dan ook met een 9.5. Hartelijke groeten Toos en Jan


Namibië: 24 dagen TOP groepsreis

Dorien en Biek uit Veghel
16 oktober 2014

We zijn net terug van de rondreis Namibie, Botswana en Zimbabwe. We hebben enorm genoten van deze reis en veel mooie dingen gezien. We waren met 8 personen en hebben het reuze gezellig met elkaar gehad. Ook alle lof voor eigenaar Danny van Geldorp die ons begeleidde (vinger aan de pols) en die ervoor gezorgd heeft dat de reis goed is verlopen en dat we in prima lodges konden verblijven. In een woord, een geweldige reis die wij niet snel zullen vergeten. Wat ons betreft krijgt Go Explore een dikke 9!


Zuid-Afrika: 23 dagen Highlights- auto

Corry van der Heijden uit St Michielsgestel
24 mei 2014

Onze rondreis door Zuid Afrika, Swaziland en Lesotho is een geweldige ervaring geweest op verschillende vlakken. We hebben enorm genoten van het volk, het wild en de natuur. Go-explore had voor ons geweldige locaties geregeld. Hoogtepunten voor ons waren de lodge op de Oliver's pass van waaruit we een fantastisch uitzicht hadden over de Drakensbergen, Malealea en de overnachting op de lagune van Knysna. Een geweldige reis!

Zuid-Afrika: 23 dagen TOP groepsreis

arga de vreede uit nieuw lekkerland
21 februari 2014

Oktober 2013 groepsrondreis Zuid Afrika gemaakt. We denken daar nog steeds met veel plezier aan terug. Zie foto's op de facebookpagina. Arga de Vreede.

Zuid-Afrika: 23 dagen Highlights- auto

Martin van der Lugt uit De Lier
04 november 2013

We zijn inmiddels een week terug van een enorm geslaagde ,mooie , boeiende reis! Samen hebben we enorm genoten van de reis. Voor het bedrijf kom ik zeker terug en ook Namibie- Botswana heeft onze aandacht.

Zuid-Afrika: 23 dagen TOP groepsreis

Jose Vliegen
31 oktober 2013

Via Go Explore van 28 september t/m 20 oktober de Zuid Afrika groeps rondreis gemaakt was een zeer mooie ervaring. Hebben zeer mooie plekken gezien, en veel dieren echt een aanrader. gr Jose Vliegen.

Namibië: 24 dagen TOP groepsreis

Hetty Vervat
31 oktober 2013

Wij hebben van 20 sept. t/m 13 okt.een groepsreis naar Namibië gemaakt. Was geweldig, goede reisleider/gids en een leuk gezelschap. Hebben genoten. Video is gemaakt op de lunchvaart in Walvisbaai- te zien op de Facebook site

Namibië: 18 dagen Highlights- auto

Andre Bregman uit Gouda
18 september 2013

Terug van een prachtige self drive door deze 3 mooie landen, lastminute georganiseerd en alles klopt .Een aanrader om op eigen houtje te reizen door deze landen met de wetenschap dat alles is geregeld door Go Explore!

Wederom Bedankt

Peter Varekamp uit Westland
21 mei 2013

Inmiddels weer thuis uit Zuid Afrika, Er was in het Krugerpark bij de entree even wat misverstand over het boekingsnummer, maar alles was perfect geregeld. De tenten bij Lower sabie zijn echt een aanrader, heel mooi. We hadden zelf een nacht geboekt in Timbavati, dat was prima, maar niet beter dan kruger, dus al met al een dure optie.We zijn nu voor de 3e keer met Go Explore op reis geweest en Wederom bedankt! groet, Peter Varekamp


Zuid-Afrika: 23 dagen Highlights- auto

Party Streng uit Sassenheim
22 december 2012

Wij hebben een fantastisch mooie reis gemaakt door Zuid-Afrika. Wat hebben wij genoten! Alhoewel jullie vooraf al aangaven dat wij ons nergens ongerust over hoefden te maken, dachten we: "Eerst zien en dan geloven".
We begonnen in Johannesburg en eindigden via Swaziland en Lesotho in Kaapstad. Wat zit deze reis goed in elkaar! We hebben een goede indruk gekregen van het land met al zijn verrassingen en waar wij begonnen met de wens de big 5 te zien, zijn wij tot de conclusie gekomen dat dat maar bijzaak is en Zuid-Afrika zoveel meer is! Complimenten ook voor de perfecte beschrijving: zonder enige moeite konden wij de gereserveerde lodges en hotels vinden. Daar waar we moesten zoeken kwam dat door de route-veranderingen want er wordt volop aan de wegen gewerkt.

Kortom, wij hebben genoten en vertellen dit uiteraard door!


SELF DRIVE Z AFRIKA NAMIBIE BOTWANA

Kok en Tineke de Vries uit Dronten
19 december 2012

Voor de tweede keer een reis gemaakt geregeld door Go Explore en wederom was dit weer fantasties geregeld. Onderweg kwamen we andere reisgenoten tegen met leider Ron waar wij ook het een en ander konden informeren. De reis is vanaf het begin tot het einde een spannend avontuur. Geweldig


Namibië: 24 dagen TOP groepsreis

Jacques van der Pols uit Apeldoorn
19 december 2012

We hebben een fantastische reis gemaakt en heel veel dieren gezien. De reis is prima opgebouwd, eerst Zuidelijk Afrika (Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, de pinguins) en dan verder naar Namibie (Fish River, Swakopmund, Etosha en Chobe), Botswana (Okavango) en Zimbabwe (Victoria Falls). In Swakopmund hebben we zelf nog een excursie gemaakt, met taxi's naar de Pels Robben in Cape Cross, er liggen er daar wel meer dan 100.000 stuks). Op prachtige plekken overnacht, waarvan de Moremi Crossing er wel als uitschieter boven uit steekt. Vooral ook de vlucht was een belevenis, maar ook de tocht in de Moroko, de wandeling en de toer met een snellere boot. Een olifant stak vlak voor onze neus de rivier over! En het afleggen van grotere afstanden (totaal zo'n 5800 km gereden) hoort er wel bij. Een bijzonder woord van dank aan Ron, onze reisbegeleider en Frank, onze chauffeur, is zeer zeker op zijn plaats. Mede dankzij hun inbreng (Ron weet echt heel veel van vogels en andere dieren) is er geen onvertogen woord gevallen in de groep van 18 en konden we prima met elkaar overweg. Dankzij Ron en Frank werd de bus in Swakopmund wat gerepareerd (o.a. diesellucht), wat het reiscomfort verbeterde. Bij Fish River is de weg echt slecht, een soort wasbordenweg! Al met al een bijzonder mooie reis en zeer aanbevelenswaardig om te doen. Wat in de reisbeschrijving staat klopt helemaal!

Namibie

Peter en Christine uit Hoofddorp
19 december 2012

Wij hebben een waanzinnig mooie en goed verzorgde reis gehad naar Namibië, Botswana en Zimbabwe. Uitermate goed verzorgd. Een hotel had- tegen extra betaling- wel iets geriefelijker gekund. Maar verder alle lof. Wie weet waar we nog eens naar toe gaan, maar ook dan zullen we jullie site meenemen.

NL Namibie groepsreis juli 2011

Fam. Zeevaart uit Uden
19 december 2012

Namibie en Botswana zijn erg mooie en afwisselende landen. De natuur is prachtig en we hebben veel verschillend wild gezien. Zijn wat dat betreft volledig aan ons trekken gekomen. Hoogtepunten waren Okavango-delta (ge-wel-dig!), Etosha met zijn waterplaatsen, Sossusvlei, Chobe, Vic Falls, Himba's. Minder hoogtepunt: dag Swakopmund had van mij niet gehoeven (enige bewolkte dag, kan er ook mee te maken hebben). Verder kan ik niet echt iets bedenken wat tegenviel. De accommodatie was over het algemeen goed tot zeer goed. Een minder qua bediening. Reisleider: SUPER! Wim was en is een fijne vent. Rijdt goed en veilig, geeft goede informatie en herhaalt dat ook zo vaak als nodig is, vertelt over het land, natuur, cultuur, is constant qua humeur en dat is goedgemutst. We konden het erg goed met hem vinden, hebben veel gelachen samen en afscheid nemen was heftig!

Namibië, Botswana, Zimbabwe- Aug 2010

Mart en Agnes Stam uit Beverwijk
19 december 2012

Geweldig, eerste 2 nachten Kaapstad. Geweldige chauffeur Pililli en kok, Nikay, hadden echt hart voor de zaak. Ontzettend veel gezien, met goede gidsen, geweldige lodges. Over het algemeen, heel goed geregeld en een ervaring voor het leven.

Accommodatiereis Windhoek- Victoria Falls

Ingrid Vonk uit Driebergen
19 december 2012

Fantastische reis gehad! Complimenten, alles was prima geregeld. Hotel Johannesburg was ook goed. Er was zelfs voordelige shuttlebus. Supermooie (en veilige) airport in Johannesburg. In Windhoek leuke B&B. Alle hotels/lodges etc. waar we verbleven waren overigens prima hoor. In Okavango delta zelfs super de luxe accomodatie gehad; echt geweldig ('s nachts wakker geworden door olifant die links en rechts naast mijn supertent/hut aan bomen schudde waar vervolgend gigantisch grote ovale harde nootvruchten uitvielen op houten vlonder van mijn douche; wat bibberend zag ik nog door "net-bovenlicht" achterkant tenthut gigantische oren van de olifant zo vlakbij!). In Swakopmund kon ik zelf nog vlucht over Sossvlei regelen (zeer moeite waard). Veel wild gezien; echt een superreis gehad. Heb in Vic Falls nog dure helicoptervlucht over watervallen gemaakt. Nogmaals: heerlijke reis gehad en ik zal het aanbevelen met vrienden/familie.

WK Rondreis Zuid Afrika 2010

Pieter-Jan Janssen uit Baarlo
19 december 2012

Met een klein reisgezelschap hebben wij veel kilometers door Zuid Afrika afgelegd en hierbij vele mooie hoogtepunten gezien. Overal aardige mensen, keurige slaapgelegenheden, leuke parken en goede excursies. Daarnaast hebben we ook kunnen genieten van de wedstrijden van Oranje en de WK sfeer. Op sommige momenten was het wel een keuze maken tussen de hoogte punten van Zuid Afrika of ergens op tijd zijn voor een voetbalwedstrijd te kijken. Nadeel van de reis was wel dat het in de Zuid Afrikaanse winter viel en er op veel lokaties 's avonds in het (vroege) donker niet veel meer te doen was en het flink afkoelde. Al met al echter een hele indrukwekkende en mooie reis met vele hoogtepunten!

Zuid-Afrika Fly-drive

Leo, Dirk, Cor en Jan van den Berg uit Schipluiden
19 december 2012

Ik had al eerder met Go Explore een fly-drive geboekt. Nu met 4 broers op pad, wat nog nooit was gebeurt. Het advies om ons niet aan te sluiten bij een groep maar juist als brothers te gaan heeft erg goed uitgepakt. Accommodaties zoals beschreven, duidelijke informatie en dus goed advies. Dit jaar neem ik mijn kinderen mee op reis. Weer naar Zuid-Afrika en weer met Go Explore.

Zuid-Afrika

Stefan en Sandra Kluijfhout uit Wolphaartsdijk
19 december 2012

Beste mensen van Go Explore. Inmiddels zijn we alweer even terug (13 augustus), maar ik wil jullie erg bedanken voor de organisatie van onze reis. We hebben een geweldige vakantie gehad!!!!!! Alles was perfect geregeld, de naam Go Explore zorgde er (inderdaad) voor dat alle deuren voor ons open gingen. Het was onze eerste reis naar Zuid-Afrika, maar zeker niet onze laatste (stiekem zijn we een beetje verliefd op dit land geworden). Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke vakantie! We gaan zeker reclame voor jullie maken!

Namibië

Rik van Duijn uit Emmen
19 december 2012

Wij hebben een formidabele rondreis gemaakt van 5 okt-28 okt 2009 door Namibie enz. We zijn zeer tevreden over de organisatie ervan en over wat er te zien was. De begeleiding was goed, we troffen een fijne groep en ook de verzorging was prima!

21 daagse campingtour Kaapstad - Victoria Falls

Hans en Ria Leder uit Almere
19 december 2012

Ria en ik hebben een grandioze tour gehad. Alles was perfect geregeld, de hotels waren goed en het zijn gewoon prachtige landen met vriendelijke mensen. De info is kort en krachtig maar up to date. Voor alle duidelijkheid, we deden de 21 daagse campingtour kaapstad-victoria falls. Met vriendelijke groeten, Hans en Ria Leder.

Zuid-Afrika en Namibië Rondreis

Hans en Leny Bazuinen uit Ridderkerk
19 december 2012

Wij waren reizigers van het eerste uur met Go Explore. Fantische rondreis Zuid-Afrika gedaan in 1999 met Allen Davies als chauffeur. In 2008 hebben we de Namibië rondreis gedaan met Nederlandse groep. Op pad met een splinternieuwe bus/truck. De accommodatie in de Delta viel toen wat tegen, maar voor de rest weer een geweldige en indrukwekkende reis.
Reactie plaatsen

Topreis € 2295 pp

Nieuw in 2018. Hoogte- punten Zuid-Afrika met Swaziland. Combineert Safari met Indische Oceaan, Drakensbergen en Tuinroute. Inclusief binnenlandse vlucht. 4 Topwildparken. 3 Safari's en 2 nachten in luxe gamelodge in Oudshoorn. Slechts € 2295!
Boek nu

Namibië TOP reis

Alle hoogtepunten van Namibië, Botswana en de Victoria Waterval in één reis! Inclusief Okavango Delta excursie met verblijf, vluchten, maaltijden en gids t.w.v. € 700 pp! Verder de Canyon, Zandduinen, Etosha Park en Chobe Park. Max 16 mensen in een groep. Bekroond met cijfer 9 door onze klanten! € 3649. Zie film rechter- zijde. Als 24 daagse fly-drive € 3375
Boek nu



Boek nu voor 2019

Boek nu voor 2019 en betaal de 2018 prijs! Voor 2019 komen er weer een aantal aanpassingen. Houdt de website in de gaten.

Zuid-Afrika al voor € 1499

Heb je 2 weken vakantie en wil je wat anders dan Ibiza- voor hetzelfde geld ervaar je Zuid-Afriia en Swaziland! Met 3 TOP wildparken, 3 nachten bij de Indische Oceaan en de Drakensbergen. Incl. retourvlucht, auto met super dekking en alle accommodaties. Verlengen geen probleem. Zie de 13 daagse fly-drive voor € 1499!